Először is beraktam a gépembe a pizzának valókat:
- 2,5 dl víz
- 20 dkg tk rozsliszt (136 g szh)
- 20 dkg durumliszt, ha már olasz kaja (146 g)
- só
- 1 cs szárított élesztő
- 50 dkg darált pulykacomb (épp le volt árazva a boltban)
- 1 nagyobb doboz (140 g-os) paradicsimkonzerv (20 g szh)
- 1 fej hagyma (kb 10 g szh)
- só, bors, bazsalikom, kakukkfű, oregánó és egy kis só és cukormentes, szárított zöldségeket tartalmazó ételízesítő
- kevés olaj
Mikor megkelt a tésztám, ketté vettem, és a felét kerekre nyújtottam, a formám méretére, majd beraktam a kissé kiolajozott formába, ráöntöttem a ragut, és ráhelyeztem 3 pepperóni paprikát:
Ezután ráreszeltem kb. 15 dkg trappistasajtot (2 g szh).
Aztán beraktam a sütőbe, és készre sütöttem. Mivel féltem, hogy nagyon megég a teteje, letakartam alufóliával, aztán levettem, megint visszaraktam. Valszeg semmi baja nem lett volna az alufólia nélkül. :)
Ez lett belőle:
Össz szénhidráttartalom, mivel a tészta felét használtam fel, a másik felét betettem a hűtőbe, 128 g.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése