Szóval a hozzávalók nálam (az eredeti receptben):
- 15 dkg natúr gesztenyemassza (25 dkg gesztenyemassza) 49 g szh
- 1 mk rumaroma (mivel a natúr gesztenyemasszában nincs, az édesítettben viszont van)
- 15 dkg margarin (25 dkg)
- 2 kupak Süssina folyékony édesítőszer (5 dkg cukor)
- 8,5 dkg tönköly finomliszt (15 dkg finomliszt) 58 g szh
- 2 tojás (3)
- 1/4 sütőpor (1/2 zacskó)
Csillagcsöves zsákba kell kanalazni a masszát, és sütőpapírral bélelt tepsibe hurkokat nyomni, vagy amit akarunk.
Nagyon mancsos a készítése, úgyhogy megfogadtam, többet nem csinálok, és nem is akartam ide felrakni, de a páromnak annyira ízlett, hogy muszáj volt.
Összesen 107 g szénhidrát van benne, lett vagy 20-25 darab.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése